Kulcskirály mint üzlet

Nálunk mindent megtalál!

Néhány szó és érdekesség az üzletről amit csak Kulcskirálynak hívnak.

Valamikor a hatvanas években alakult az üzlet és a legnagyobb kulcskereskedés volt azokban az időkben. Akkor még a gogi meg a tuto lakatokhoz szám szerint lehetett kapni a kész kulcsot. A kulcs kereskedésen kívül viszont sikeresen kezdte el a zárakat is értékesíteni, illetve a lakatokat. A kezdeti időkben az üzlet még a Bajcsy 62 szám alatt volt az 5. kerületben, majd valamikor a 80-as évek közepén költözött át a jelenlegi helyére a nyugatihoz közelebb a 6. kerületbe egy régi mezőgazdasági bolt helyére. Az akkori vezetés már a Vasedény tulajdonába került így a Kulcskirály is védett márkanévvé vált. A vasedény üzemeltette az üzletet a 2000 –es év elejéig, határozottan sikeresen. Ezekben az években már több üzlet is napvilágot látott akik ugyan ebben a témakörben elkezdtek dolgozni, ezen konkurens embereket többnyire mind a Kulcskirály nevelte ki a szakmára, vagy valamilyen kötődésük volt a Vasedényhez. Az ügyfeleket ez viszont nem zavarta ezért a Kulcskirály sikereket ért el folyamatosan. Ennek óriási szerepe volt annak, hogy aki nálunk másolt kulcsot az mindig kitűnő minőségben és olcsón dolgozott. Ennek és embereink szakmai alázatosságának köszönhetjük hogy a Kulcskirály mai napig is az egyik legjobb zárüzletek egyikének.

A Kulcskirály „kezét” a 2010 decemberében engedte el az utolsó Vasedény jogutód, és így született meg a Zár-Pláza Kft. A Kft. ügyvezetője Falticska Gábor már korábban is az üzletben dolgozott, és mindent megtett annak érdekében, hogy az üzlet a mai vevők elvárásainak megfeleljen. Fő profilunk továbbra is a Kulcs és a Kulcsmásolás. Annak érdekében, hogy ezt tökéletesen tudjuk teljesíteni 2013 tavaszán egy Új Silca Bravo Professional kulcsmásoló gépet vettünk. Ez a mai kor egyik legpontosabb gépje. A pontfuratos kulcsokat Silca Matrix SX gépen csináljuk, és ehhez már rendelkezünk olyan adapterrel is amivel a cső típusú kulcsokat is letudjuk másolni. A tollas kulcsokat is Silca gépen végezzük ez a TECH -3. A vezetőség egyértelműen a Silca termékeket támogatja, mert ezek a legpontosabb gépek, és nagy mennyiségnél is profin működnek.

De nem csak gépeken végzünk kulcskészítést. Vállaljuk régi vaskulcsok öntését, bár ezt vagy réz, vagy bronz alapanyagra lehet ma már csak megoldani. Több száz régi kulcsot tartunk készen, melyeket szám szerint lehet kapni. Régi postaláda kulcs teljes számsorozata megtalálható, így ha ön csak a számot tudja, mi megcsináljuk önnek a kulcsot.

Gyakran előfordul, hogy régi öreg zárakhoz kellene kulcsot készíteni, ezt részben géppel viszont többnyire kézzel végezzük el. Ezek a munkák időigényesek, de megcsináljuk.

A Kulcsprobléma nekünk nem probléma. Elérhetőségünk IDE kattintva megtekinthető.

Ezen felül szélesítettük a zárak és zárbetétek termékkörét. Olyan új partnerek szolgálnak ki minket mint a világ legnagyobb biztonságtechnikai csoport az ASSA Abloy Kft.

Új termékek

Új termékeket hoztunk a Trezor zárak, másnéven tollas kulcsok területén. Néhányat megemlítünk felsorolás szerűen:

  • Mottura,
  • Viro,
  • Cerutti,
  • Securemme,
  • Iseo Fiam,
  • Cisa,
  • Dierre Atra,
  • SAB,
  • és még számos gyártó terméke megtalálható a Kulcskirályban.

Egyéb árúk

De a piac azt mutatta , hogy csak zárakból nem élünk meg. Kötőelemek, csavarok, tiplik 6 méter hosszú falon található meg.

Külön érdemes megemlíteni a szerszámokat, Stanley és Festa szerszámok 12 méter hosszan várják régi és leendő új ügyfeleinket. A szerszámokhoz hozzátartozik még, hogy elektromos gépekből az üzlet vezetősége a Skil mellett döntött és jól tette. A skil szerszámgépek a legjobbak a hazai piacon ár-érték arányban.

Szolgáltatásunk körét tovább bővítettük zárszervíz szolgáltatással.

Sok-sok év után sikerült olyan partnert találnunk, ahol az ügyfél van középpontban, és a szakmai háttér is óriási. Zárszervíz partner weboldalát megtekintheti ITT.

Képek