Abus gyár

Az ABUS márkanév a világon mindenhol ismert. Az ABUS vállalatcsoport mechanikai és elektronikai biztonságtechnikai termékek gyártásával és értékesítésével foglalkozik.

A piacon jelenleg a biztonságtechnikai termékek közül az ABUS az egyik legismertebb márka. A cégcsoport igyekezik magán- és ipari felhasználói igényeket kielégíteni. A biztonságtechnika széles választékát kínálja termékeivel a lakásbiztonság, mobilbiztonság és objektumbiztonság területén.

Az ABUS 1924 óta dolgozik a tökéletes biztonság fejlesztésén. A cég a precíz német tudását és minőségét minden egyes termékébe beleteszi, így hosszú élettartammal egyszerű kezelhetőséggel látja el termékeit. Az Abus cégcsoport bármelyik terméke elismert minőségnek örvendezik.

Az ABUS- csoporthoz tartozik az ABUS August Bremicker Söhne KG, az ABUS Security-Center GmbH & Co. KG, az ABUS Pfaffenhain GmbH és az ABUS Seccor GmbH, világszerte mintegy 3000 munkatárssal.

Az ABUS több mint 85 év alatt a lakatok gyártásából nőtte ki magát, így a biztonságtechnika minden területén: a lakás- és mobil biztonságtechnika területén is megtalálható. A lakásbiztonságtechnikai termékei között professzionális biztonsági zárakat, ablakzárakat és lakatokat fejlesztettek ki. A mobilbiztonság területén pedig kerékpárlakatok, rakománybiztosítás, sisakok és motorkerékpár lakatok találhatóak meg.

Az ABUS Security-Center megfigyelő kamerákból, megfigyelő video felvevőkből, valamint digitális, analóg és hibrid kivitelű riasztó rendszerekből áll.

Az ABUS Pfaffenhain GmbH feladata a magas színvonalú zárrendszerek tervezése, fejlesztése és kivitelezése.

Az ABUS Seccor kínálatába az elektronikus zárrendszerek és beléptető rendszerek tartoznak.

ABUS lakatokról

Az ABUS lakatcsalád annyira széles termékpalettával rendelkezik, hogy mindenki meg fogja találni a számára szükséges és legbiztonságosabb megoldást.

A cég legnagyobb biztonsági igényeket kielégítő masszív Granit-lakatoktól kezdve a klasszikus kerek Diskus®, a sárgaréz és alumínium modelleken keresztül olyan különleges megoldásokat kínál, mint pl. a „KeyGarage” kulcstárolók.

Lakatpánt

Az ABUS nagy hangsúlyt fektetett a lakatpántok fejlesztésére is. Sosem elég egy jó lakat, mindig a legmegfelelőbb lakatpánttal kell kiegészíteni a védelmet, így tudunk maximális védelmet kialakítani. Üzletünkben számos lakatpánt közül válogathat!

Amennyiben szeretne ABUS lakatot, ABUS lakatpántot, ABUS kulcstárolót vásárolni keresse fel személyesen a Kulcskirály üzletünket Budapesten vagy érdeklődjön telefonon ABUS termékeinkről!